Pandestegt havørred med linser, cherrytomater, spinat og myntechilisalsa

- Grad
- Mellem
- Tid
- 20 min + 15 min
Tilberedning
- FISKEN: Skær fisken i 4 portioner, og krydr med salt og peber.
- Sæt en tykbundet stegepande på højt blus, og tilsæt 2 spiseskeer olivenolie.
- Steg fisken med skindsiden ned i 3-4 minutter, til fisken er stegt 2/3 del igennem.
- Vend fisken om på kødsiden, og steg i yderligere et minut.
- Server fisken med linserne og en skefuld salsa inzamino.
- LINSERNE: Kog linserne med hvidløg og salvie i 10-12 minutter. Linserne skal være kogt, så de er al’ dente. Dræn linserne, og vend dem med hvidvinseddike, olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.
- Smag på linserne, og juster smagen med mere citronsaft og salt, hvis nødvendigt.
- Til servering sauter hvidløg og chili i 2 spiseskeer olivenolie.
- Tilsæt tomaterne, og lad dem stege i et par minutter.
- Tilsæt linserne samt spinaten og sauter til spinaten ”kollapser”. Smag til med salt, peber og citronsaft.