Kom dine revelsben på en pande med høj kant. Krydr med salt og peber. Tænd og steg dem af ved hård varme, cirka 4 minutter på begge sider. Så tilsætter du soya, gulerødder, det flækkede spidskål og dadler. Kom æblemost på og skru ned og sæt låg på. Lad dem stå og snurre i 25-30 minutter alt efter tykkelse.
Snit ¼ blomkål fint og put det op i en skål. Kom salt, peber, citron og olivenolie på. Lad det trække. Det skal bruges til anretningen, hvor vi topper med den råsyltede blomkål.
Snit ca. det halve spidskål tyndt. Vend med yoghurt, der er rørt med citron, salt og peber. Drys med sesam. Har du lyst, er chili og spidskommen super i.
Så anretter vi.
Her kan du godt spise lidt kogte kartofler til vendt med citron og olie.
Tip til rester dagen efter: Pluk revelsben, hak resten af grønt og lun kødet. Blandes med grønt og så ind i en burger eller pitabrød
Brug dip af yoghurt med spidskommen, lime og chili i.