Pasta bucatini med fladbrød og grillet grønt

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 120 min
Tilberedning
- FLADBRØD: Rør alle ingredienserne sammen - helst i en rørekedel, så dejen bliver sej. Lad dejen hvile i cirka 40 minutter i skålen.
- Lav 14-15 små boller, og rul dem flade med en kagerulle, så de er helt tynde.
- Bag dem på en pande ved middelhøj varme i cirka 30-40 sekunder på hver side.
- GRØNKÅLSPESTO: Grønkålen blancheres i kogende vand i 20 sekunder og køles derefter hurtigt af.
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og blend godt sammen til en ensartet masse.
- GRILLEDE GRØNTSAGER: Grøntsager skæres ud i mundrette stykker og grilles møre på en varm grillpande eller rist på grillen. De skal være møre og må godt få farve. Smag dem til med olivenolie, salt og peber.
- PASTA BUCATINI: Pastaen koges i godt saltet og kogende vand i cirka 10 minutter, eller til de er møre. Der må godt være en anelse bid i pastaen.
- De sidste 2 minutter tilsættes den fint skårne palmekål. Hæld vand fra, og tilsæt pestoen. Det skal røres godt rundt, så pestoen trænger ind.
- ANRETNING: Anret den grønne pasta sammen med de grillede grøntsager, høvlet parmesan og fladbrødet.