Pasta bucatini med fladbrød og grillet grønt

16x9
Pasta bucatini med palmekål, grønkålspesto, fladbrød og grillede grøntsager. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min

Tilberedning

  1. FLADBRØD: Rør alle ingredienserne sammen - helst i en rørekedel, så dejen bliver sej. Lad dejen hvile i cirka 40 minutter i skålen.
  2. Lav 14-15 små boller, og rul dem flade med en kagerulle, så de er helt tynde.
  3. Bag dem på en pande ved middelhøj varme i cirka 30-40 sekunder på hver side.
  4. GRØNKÅLSPESTO: Grønkålen blancheres i kogende vand i 20 sekunder og køles derefter hurtigt af.
  5. Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og blend godt sammen til en ensartet masse.
  6. GRILLEDE GRØNTSAGER: Grøntsager skæres ud i mundrette stykker og grilles møre på en varm grillpande eller rist på grillen. De skal være møre og må godt få farve. Smag dem til med olivenolie, salt og peber.
  7. PASTA BUCATINI: Pastaen koges i godt saltet og kogende vand i cirka 10 minutter, eller til de er møre. Der må godt være en anelse bid i pastaen.
  8. De sidste 2 minutter tilsættes den fint skårne palmekål. Hæld vand fra, og tilsæt pestoen. Det skal røres godt rundt, så pestoen trænger ind.
  9. ANRETNING: Anret den grønne pasta sammen med de grillede grøntsager, høvlet parmesan og fladbrødet.