Livsstil

Pasta med grønkålspesto og bagt laks

Sværhedsgrad
Let
Personer
2
Tid
10 min

Tilberedning

  1. PASTA MED GRØNKÅLSPESTO OG LAKS: Tænd ovnen på 170 grader.
  2. Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
  3. Blancher kålen i cirka 30 sekunder, og køl den ned i koldt vand – gem kogevandet til at koge pasta i.
  4. Blend kålen med vand, til du har en lind puré. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand for at få blenderen i gang.
  5. Tilsæt revet hvidløg, parmesan og nødder, og blend til ønsket pestokonsistens. Smag til med salt, peber og citronskal og saft.
  6. Krydr laksen med salt, læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i syv til otte minutter, til en stegenål glider ubesværet igennem kødet.
  7. Kog pastaen efter pakkens anvisning, imens laksen bager.
  8. Dræn pastaen, og vend den med kålpestoen. Top med bagt laks, og servér toppet med lidt ekstra revet ost.