- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 2
- Tid
- 10 min
Tilberedning
- PASTA MED GRØNKÅLSPESTO OG LAKS: Tænd ovnen på 170 grader.
- Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
- Blancher kålen i cirka 30 sekunder, og køl den ned i koldt vand – gem kogevandet til at koge pasta i.
- Blend kålen med vand, til du har en lind puré. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand for at få blenderen i gang.
- Tilsæt revet hvidløg, parmesan og nødder, og blend til ønsket pestokonsistens. Smag til med salt, peber og citronskal og saft.
- Krydr laksen med salt, læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i syv til otte minutter, til en stegenål glider ubesværet igennem kødet.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, imens laksen bager.
- Dræn pastaen, og vend den med kålpestoen. Top med bagt laks, og servér toppet med lidt ekstra revet ost.