Pasta med kantareller, majs og chili

16x9
Pasta med kantareller, majs og chili. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Rens kantarellerne for sand og andet snavs med en børste.
  2. Skær kernerne af majskolberne.
  3. Sæt saltet vand over til pasta, og kog pasta efter anvisning på pakken.
  4. Steg majs i lidt olivenolie til de begynder at tage farve.
  5. Tilsæt så de ordnede kantareller, og rist videre ved god høj varme.
  6. Tilsæt så meget chili du tør sammen med tynde skiver hvidløg, smør og plukket timian.
  7. Vend den kogte pasta over i panden – gem kogevandet!
  8. Tilsæt fint revet parmesan og lidt kogevand fra pastaen og begynd at kaste det hele rundt.
  9. Du vil se kogevandet tykne til sovs, når du arbejder med pastaen.
  10. Når du synes, det hænger ved, vender du den spæde spinat i pastaen og serverer straks med ekstra parmesan og en ¼ citron.