- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 15 min + 35 min
Tilberedning
- Skær fisken i fire stykker, og drys med salt. Lad dem trække med saltet til senere.
- Sautér porrerne i cirka 20 minutter i olivenolie ved middelhøj varme, indtil de er faldet godt sammen og er blevet gyldne.
- Tilsæt fennikel og timian, vend det lidt rundt, og tilsæt hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind, og tilsæt dernæst piskefløden.
- Reducer fløden, så den lægger sig cremet rundt om grøntsagerne og danner en cremet sauce.
- Sluk for varmen, læg fisken på, læg låg på, og tilbered fisken i cirka fem minutter afhængig af fiskens tykkelse.
- Bring en gryde med vand og salt i kog. Tilsæt pastaen, samtidig med at fløden hældes på grøntsagerne.
- Pastaen skal endnu have lidt bid, når vandet hældes fra.
- Anret de cremede grøntsager oven på pastaen sammen med et stykke fisk, og drys med purløg.