Livsstil

Pasta med porrer, fennikel og dampet fisk

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
15 min + 35 min

Tilberedning

  1. Skær fisken i fire stykker, og drys med salt. Lad dem trække med saltet til senere.
  2. Sautér porrerne i cirka 20 minutter i olivenolie ved middelhøj varme, indtil de er faldet godt sammen og er blevet gyldne.
  3. Tilsæt fennikel og timian, vend det lidt rundt, og tilsæt hvidvinen. Lad hvidvinen koge ind, og tilsæt dernæst piskefløden.
  4. Reducer fløden, så den lægger sig cremet rundt om grøntsagerne og danner en cremet sauce.
  5. Sluk for varmen, læg fisken på, læg låg på, og tilbered fisken i cirka fem minutter afhængig af fiskens tykkelse.
  6. Bring en gryde med vand og salt i kog. Tilsæt pastaen, samtidig med at fløden hældes på grøntsagerne.
  7. Pastaen skal endnu have lidt bid, når vandet hældes fra.
  8. Anret de cremede grøntsager oven på pastaen sammen med et stykke fisk, og drys med purløg.