Pekannød og tranebærkage

16x9
Pekannød og tranebærkage Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
12
Tid
25 min + 50 min

Tilberedning

  1. KAGE: Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt olien, og rør det sammen.
  2. Bland hvedemel, bagepulver, ingefær, kanel og salt, og sigt det ned i dejen.
  3. Tilsæt grofthakkede pekannødder, hakkede tranebær, hakket hvid chokolade og groftrevet æble.
  4. Rør dejen sammen.
  5. Fordel dejen i en springform, der måler ca. 24 cm i diameter og er beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 170 grader varmluft i ca. 45-50 min.
  6. FROSTING: Pisk vaniljekorn, smør og flormelis længe, til det er cremet, hvidt og luftigt.
  7. Tilsæt flødeosten, og pisk kort til det er ensartet.
  8. Farv evt. halvdelen i en fin farve med lidt pastafarve.
  9. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og dekorer kagens top.
  10. Pynt med smĂĄ fondantblomster eller anden fin pynt.