Pimped out pumpkin pie

Tilberedning
- Opskriften giver 1 pie (8 stykker)
- Til crust røres knust kiks og sukker sammen i en skål. Tilsæt det smeltede smør og miks det sammen med en gaffel, til smørret er blandet godt sammen med kiksen.
- Hæld blandingen i den forberedte form. Start i midten og pres gradvist dejen ned og udad mod siderne med fast hånd, til blandingen er godt fordelt og udgør en jævn crust.
- Stil på køl, mens du forbereder fyldet.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- FYLD: Pisk sukker, mel og cream cheese sammen i en stor skål med en håndmikser, til blandingen er glat og jævn. Tag 100 g af blandingen fra og stil det til side i en lille skål.
- Tilsæt kanel, muskat, ingefær, nellike, æg og pumpkin pureé til cream cheese blandingen. Pisk med en håndmikser, til blandingen er glat. Hæld blandingen i den forberedte crust.
- Tilsæt 1 spsk. mælk til de resterende 100 g cream cheese og rør, til det er mikset godt sammen.
- Fordel blandingen over fyldet med en ske. Brug så en kniv til at skære igennem cream cheese og græskar i s-formede kurver, så der dannes fine mønstre, og ingredienserne ”flettes” sammen.
- Bag din pie ca. 30 minutter, eller indtil siderne er faste. Centret kan være lidt blødere (være sikker på ikke at bage pie’en for lang eller det kunne knække i midten)
- Lad din pie køle i 1 time, dæk den så løst til og lad den stå på køl i mindst 2 timer, før du serverer. Serveres med frisk flødeskum.
- Opbevar din pie i køleskabet for længere holdbarhed.
- TIP: Du kan bestille græskarpuré på diverse netshops, men du kan også bage dit eget. Brug 2 hokkaidogræskar. Split i halve, skrab kernerne ud og bag ved 200 grader, indtil de er bløde. Skrab græskarkødet fra skallen og fortsæt med opskriften.