Pinchos med melon, serrano og balsamicoglace. Foto: TV 2/Go' Morgen Danmark
Sværhedsgrad
Mellem
Personer
8
Tid
30 min + 10 min
Tilberedning
PINCHOS: Del melonen i to, og derefter fjern kernerne. Skær skallen af melonen.
Serranoen steges i ovnen – 180 grader i 15 til 20 minutter. Derefter lægges det på et stykke køkkenrulle og brækkes i små stykker (hakkes).
Kog balsamicoen ind med en halv deciliter sukker, til det cirka halve (til det er tyknet). Hvis du vil have det lidt sødere tilsættes blot yderligere sukker.
Skær flutes i skiver på cirka en centimeter, og steg det i smør og olivenolie.
ANRETNING: Tag en lille håndfuld salat, og læg på brødet.
Læg derpå tre til fire skiver melon. Drys serrano ud over melonen.
Til sidst dryppes balsamico med en ske over hvert stykke.