Mad

Pinchos med tomat, vagtelæg og ansjoser

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
8
Tid
30 min + 20 min

Tilberedning

  1. PINCHOS: Skær flutes i skiver på cirka en centimeter.
  2. Steg skiverne i halvt olie og halvt smør.
  3. Tag ansjoser ud af glasset, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Skær tomaterne ud i både, og fjern kernerne. Skær derefter tomaterne ud i små tern.
  5. VAGTELÆG: Kog æggene i tre minutter i saltet vand, og køl dem straks af. Gerne i isvand og pil dem. Derefter deles de i halve.
  6. ANRETNING: Tag det stegte brød, og læg en lille håndfuld salat på. Læg derefter en spiseske hakket tomat på brødet. Fordel derefter fire halve vagtelæg oven på tomaterne. Derefter lægges en til to ansjoser og til sidst lidt blade bredbladet persille.