Pizza med kartofler og stenbiderrogn

16x9
Pizza med kartofler og stenbiderrogn. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Skær squash i super tynde skiver, og salt dem let.
  2. Lad dem trække i 5-10 min.
  3. Skær kartoflerne ca. 1-2 mm tykt på mandolinjern.
  4. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
  5. Rul pizzadejen ud i durummel, til ca. 30 cm i diameter.
  6. Smør cremefraiche jævnt ud over bunden, og husk at lade 2 cm være fri, til skorpen langs kanten.
  7. Læg kartoflerne i et jævnt lag på pizzaen, uden de overlapper.
  8. Fordel skiver af squash hist og her på pizzaen, og dryp med lidt olivenolie.
  9. Bag pizzaen i forvarmet ovn på bagesten ved oven- og undervarme, og på højest grader muligt. Jo tættere på 300 grader, jo bedre.
  10. Når pizzaen er gylden og sprød, tages den ud.
  11. Pynt med fint skåret skalotteløg, eller tynde ringe vendt i isvand.
  12. Pluk dild ud over, og drys med skefulde stenbiderrogn.
  13. Server med det samme med en skive citron.