Plantebaseret Risengrød med forskellige toppings

16x9
Plantebaseret Risengrød med forskellige toppings. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
60 min

Tilberedning

  1. Kog havre- og risdrik op ved svag varme, og kom grødrisene i, når mælken begynder at boble.
  2. Lad risengrøden koge ved lav varme i ca. 45 minutter. Rør jævnligt, og smag til med salt.
  3. Mens grøden koger, kan du forberede de forskellige toppings.
  4. Blend kardemommekapslerne med sukker i en krydderikværn. Fjern evt. kardemommerester ved at si sukkeret efterfølgende.
  5. Kombiner kardemommesukkeret med fileter af frisk appelsin oven på den varme risengrød.
  6. Rist mandlerne på en pande, og hak groft.
  7. Drys udover risengrøden, sammen med karamelsauce.