Plantebaseret risengrød med nødder og julesukker

16x9
Plantebaseret risengrød med karamelliserede hasselnødder og julesukker. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
45 min

Tilberedning

  1. RISENGRØD: Bland havredrik, risdrik, kokosmÌlk og grødris i en gryde, og kog op ved svag varme. Rør jÌvnligt i gryden, sü mÌlken og risene ikke brÌnder pü.
  2. KARAMELLISEREDE HASSELNØDDER: Bland honning og hasselnødder i en skül, og kom de karamelliserede nødder pü en bageplade og bag i cirka 15 minutter, indtil de er helt gyldne og sprøde. Hvis de sidder for godt sammen, kan de hakkes let.
  3. JULESUKKER: Knus kardemommekapslerne, og kom kardemommefrøene i en morter sammen med nelliker. Knus begge krydderier til pulver. Bland pulveret med stødt kanel, rørsukker og vaniljesukker.
  4. Anret risengrøden med julesukker og en hündfuld karamelliserede hasselnødder - og smørklat, hvis man har lyst!