Pølse, tranebær og majsbrød-stuffing

16x9
Grad
Mellem

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 165 grader.
  2. Skær majsbrødet i tern på 2 cm og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Tør i ovnen i cirka 20 minutter.
  3. Bag pekannødder i ovnen til de er gyldne. Hold godt øje med dem, så de ikke bliver brændte.
  4. Halvér porrer på langs og hak dem groft. Skyl dem grundigt i koldt vand og dræn vandet fra.
  5. Steg porrer og selleri sammen med smør i en stor pande. Tilsæt salt og peber, og tilbered dem over middel varme.
  6. Rør i grøntsagerne til de er møre.
  7. Fjerne skindet fra pølsekødet og del dem i små stykker. Tilsæt til porrer og selleri. Lad det stege af til kødet er gennemstegt.
  8. Kog tranebærrene i en lille tykbundet gryde med sukker over en svag varme.
  9. Rør jævnligt i cirka 5 minutter indtil nogle af bærrene springer.
  10. Bland majsbrødtern, pekannødder, pølseblanding, tranebær, persille og kyllingebouillon i en stor skål.
  11. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber og lad køle af.
  12. Tip: Fyldet kan sagtens laves dagen før. Serveres afkølet til middagen.