Pollichathu af slethvar

16x9
Pollichathu af slethvar. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min

Tilberedning

  1. SLETHVAR: Varm to spiseskeer olie i en stegepande. Når det begynder at sprutte, tilsættes spidskommen, sennepsfrø og løg. Hvis du bruger karryblade, tilsætter du dem nu.
  2. Lad løgene stege over medium varme, til de er gyldne.
  3. Tilsæt nu koriander, kardemomme, chili, hvidløg og ingefær. Tilsæt tomat, og krydr med salt. Lad tomaterne koge ind over lav varme, til du har en tyk og intens sauce.
  4. Skær fisken i fire portioner, og krydr let med salt og peber. Del bananbladene i fire stykker, og kom en skefuld af tomatsaucen på hvert stykke. Placer fisken oven på tomatsaucen, og kom en skefuld til oven på fisken.
  5. Fold banabladet omkring fisken, og bind det fast med et stykke snor. Grill fisken tre til fire minutter på hver side, eller bag den i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter, afhængigt af hvor tyk fisken er.
  6. ASPARGES: Sæt en stegepande på højt blus. Tilsæt olien og dernæst sennepsfrøene. Når sennepsfrøene begynder at "knitre", tilsættes karryblade og chili.
  7. Tilsæt dernæst løgene, og lad dem stege i fem minutter. Tilsæt aspargesstykkerne og et knips salt, og steg i yderligere to minutter. Tilsæt til sidst revet kokosnød og saften af en halv citron.
  8. NAAN: Kom vand, gær og honning i en skål, og bland godt. Tilsæt mel, yoghurt og salt. Bland godt, og ælt i ti minutter, til dejen er helt glat.
  9. Lad dejen hæve til dobbelt.
  10. Slå dejen ned, og del dejen i fire portioner. Rul dejen til små boller, og lad dem hæve anden gang.
  11. Rul brødene ud, og bag dem på en tør pande, til de er gyldne på begge side.
  12. Pensl med smeltet smør, og drys med hakkede koriander.