Pollichathu af slethvar

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 45 min
Tilberedning
- SLETHVAR: Varm to spiseskeer olie i en stegepande. Når det begynder at sprutte, tilsættes spidskommen, sennepsfrø og løg. Hvis du bruger karryblade, tilsætter du dem nu.
- Lad løgene stege over medium varme, til de er gyldne.
- Tilsæt nu koriander, kardemomme, chili, hvidløg og ingefær. Tilsæt tomat, og krydr med salt. Lad tomaterne koge ind over lav varme, til du har en tyk og intens sauce.
- Skær fisken i fire portioner, og krydr let med salt og peber. Del bananbladene i fire stykker, og kom en skefuld af tomatsaucen på hvert stykke. Placer fisken oven på tomatsaucen, og kom en skefuld til oven på fisken.
- Fold banabladet omkring fisken, og bind det fast med et stykke snor. Grill fisken tre til fire minutter på hver side, eller bag den i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter, afhængigt af hvor tyk fisken er.
- ASPARGES: Sæt en stegepande på højt blus. Tilsæt olien og dernæst sennepsfrøene. Når sennepsfrøene begynder at "knitre", tilsættes karryblade og chili.
- Tilsæt dernæst løgene, og lad dem stege i fem minutter. Tilsæt aspargesstykkerne og et knips salt, og steg i yderligere to minutter. Tilsæt til sidst revet kokosnød og saften af en halv citron.
- NAAN: Kom vand, gær og honning i en skål, og bland godt. Tilsæt mel, yoghurt og salt. Bland godt, og ælt i ti minutter, til dejen er helt glat.
- Lad dejen hæve til dobbelt.
- Slå dejen ned, og del dejen i fire portioner. Rul dejen til små boller, og lad dem hæve anden gang.
- Rul brødene ud, og bag dem på en tør pande, til de er gyldne på begge side.
- Pensl med smeltet smør, og drys med hakkede koriander.