Rå makrel med tilbehør

16x9
Rå makrel med tilbehør Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
20 min + 60 min

Tilberedning

  1. RÅ MAKREL MED TILBEHØR: Filter makrel, fjern alle benene og skær skindet væk, og skær det i passende stykker
  2. De frosne ærter lynblancheres i letsaltet vand
  3. Sigt vandet fra og med en stavblender pureres de til grov pure
  4. Smag til med lidt salt og citron saft og evt. lidt olie
  5. Kantarellerne renses og skæres i tynde skiver
  6. Ærterne pilles
  7. Pluk mynte og skær det ud
  8. Ærteskud plukkes
  9. Bland kantareller, ærter og mynte og smag til med salt
  10. Anretning: læg ærtepuréen i bunden af en skål. Læg ærte/svampe mix oven på og læg makrellen oven på. Husk at komme lidt salt på fisken. Mayonnaisen duttes på lidt over det hele og pynt med ærteskud.