Radicchio salat

16x9
Billede på vej. Foto: TV 2
Pers.
4

Tilberedning

  1. VALNØDDE VINAIGRETTE: Pisk vinaigretten sammen, og smag til med salt og peber. Opbevar på køl.
  2. RADICCHIO SALAT: Fjern de yderste blade på salaten og kassér.
  3. Skær stokken ud, og bræk salaten i rustikke blade.
  4. Rengør bladene grundigt i kold vand, og slyng dem i en salatslynge eller afdryp dem på et tørt stykke.
  5. Kom valnødderne i en kasserolle, dæk dem med vand og kog op.
  6. Sigt vandet fra og skyl nødderne, for at fjerne eventuelle bitterheder, afdryp dem herefter grundigt på et tørt stykke og halver dem.
  7. Skær fignerne i kvarte.
  8. Flæk rødløget på langs, og snit det i tynde skiver fra top til bund.
  9. Vend alt sammen i en skål, og marinerer med en passende mængde valnødde vinaigrette.