Ragout af svinebryst med spätzle og aspargesbroccoli

16x9
Ragout af svinebryst med spätzle og aspargesbroccoli. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 90 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Start med at sætte ragouten over. Gnid kødet med paprikaen og brun det af sammen med løg og hvidløg i en gryde i lidt fedtstof. I med tomatpuréen, og steg den lidt med.
  2. Drys melet i, og rør godt rundt. Hvorefter det hele dækkes med vand, og simre i ca. en time. Kødet skal være mørt. Smag til med salt og peber.
  3. Rør æg, salt og mel sammen med muskat og lidt vand ad gangen. Det skal være tyktflydende.
  4. Sæt en gryde over med kogende vand med lidt salt i. Kom den flydende dej gennem et spätzlejern eller et dørslag med store huller. Lad det dryppe ned i vandet som små dråber. Lad dem simre i 30 sek. til de kommer op til overfladen. Tag dem op med en hulske, og læg dem på en olieret plade.
  5. Lige inden anretningen steges de af i smørret, og smages til med det revet hvidløg, salt og persille.
  6. Blancher aspargesbroccoli i kogende saltet vand i 2 min
  7. Anret alle tre dele rygende varme.