Livsstil

Ravioli med skovdue og kanin

Sværhedsgrad
Svær
Personer
4
Tid
120 min

Tilberedning

  1. FYLD: Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Sæt en tykbundet sautégryde på medium blus. Krydr due- og kaninkødet med salt og peber. Hæld to spiseskeer olivenolie i gryden, og brun kødet på alle sider. Tag kødet op af gryden og sæt til side.
  3. I samme gryde tilsættes pancetta. Lad det stege, til det begynder at tage farve. Tilsæt grøntsagerne, og lad dem stege med, til løgene er bløde og klare.
  4. Tilsæt dernæst hvidløg, krydderurter og krydr med peber og en smule salt (der er salt i pancetta). De-glasér gryden med marsala og hvidvin. Lad alkoholen fordampe, og kom kødet tilbage i gryden.
  5. Kom låg på gryden, og kom gryden i ovnen i en til to timer, til kødet falder fra benet.
  6. Lad kødet køle ned, så du kan håndtere det. Hak kødet med en skarp kniv, og mix med grøntsagerne og hvad der er af juice i gryden.
  7. Tilsæt en håndfuld revet parmesan, og smag til med salt og peber.
  8. PASTADEJ: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend til dejen begynder at samle sig.
  9. Hæld dejen ud på køkkenbordet og ælt den i fem minutter ved håndkraft. Pak dejen ind i film, og lad den hvile i køleskabet.
  10. Del pastadejen i fire lige store stykker. Tag et stykke, som du skal arbejde med, og put resten i en frysepose, så dejen ikke tørrer ud.
  11. Rul pastaen igennem pastamaskinen på den tykkeste indstilling. Fold den på midten, og rul dejen igennem pastamaskinen igen. Gentag processen ti gange, til dejen får en glat struktur.
  12. Sæt pastamaskinen på den næsttyndeste indstilling. Drys en lille smule mel på pastaen, og rul dejen igennem pastamaskinen. Gentag processen, til du har rullet pastaen igennem på den tyndeste indstilling.
  13. Drys køkkenbordet med semolinamel, og læg pastaen ud på bordet. Del pastaen i to stykker, så det er lettere at arbejde med. Pensl pastaen med lidt vand, og placér en teske af fyldet med fire centimeter mellemrum. Fold pastaen, og tryk ned omkring fyldet. Skær raviolierne ud med en kniv.
  14. RAVIOLI: Tag en stegepande, der er stor nok til at holde dine ravioli. Sæt den på lavt til medium blus, og kom smør, friskkværnet sort peber og salvieblade i panden.
  15. Lad smørret smelte langsomt, uden at det tager farve. Kog raviolierne i saltet vand i to til fem minutter, afhængigt af hvor tør dejen er.
  16. Kom raviolierne op i panden med salviesmørret. Tilsæt lidt pastavand og en håndfuld parmesan.
  17. Kør panden rund i en cirkelbevægelse, så smør, pastavand og parmesan emulsifiserer til en cremet sauce.
  18. Servér straks med lidt ekstra parmesan og en dejligt glas Chianti. Buon appetito!