Regnbue muffins

16x9
Regnbuemuffins Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
6

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 180 grader, og beklæd en muffinform til 12 styks med papirforme eller med bagepapir.
  2. Pisk smør og sukker i en stor skål, til det er lyst og luftigt.
  3. Tilsæt æg, og pisk til det er jævnt.
  4. Tilsæt nu vaniljeekstrakt, yoghurt og revet citronskal, og sæt til side.
  5. Sigt hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
  6. Vend nu halvdelen af de tørre ingredienser i de våde, og bland, til der ikke er flere tørre lommer.
  7. Vend nu resten af de tørre ingredienser i med en spatel, til dejen er akkurat mikset. Konsistensen vil være fast og klæg.
  8. Fordel nu dejen i tre skåle, og tilsæt forskellig frugtfarve, hvad end du syntes der passer.
  9. Fyld nu muffinformene med ligeligt af hver farvet dej. De hæver så fyld dem kun 3/4 op til kanten.
  10. Bag dem i ovnen 15-20 minutter. Stik en tandstik i en af dine muffins efter 12 minutter. Kommer den ud uden dej på, er de færdige.
  11. Hvis ikke, så giv dem 2 minutter mere, og gentag.
  12. Vip de færdige muffins ud på en bagerist, og lad dem køle af inden servering.
  13. Du kan også skifte frugt farve ud med enten 100 gram frosne blåbær, chokolade, eller hvad end du syntes der ville være lækkert.