Riskager til løb og cykling

16x9
Riskager til løb og cykling. Foto: TV 2
Grad
Let
Tid
90 min

Tilberedning

  1. RISKAGER: Kog ris og vand under låg ved lav varme i ca. 12-15 minutter indtil vandet er absorberet. Lad risene trække 12 minutter under låg inden de nedkøles let.
  2. Vend sukker, salt, krydderier og smøreost i og fyld det i en filmbeklædt container.
  3. Køl helt ned i køleskab (min. 1 time) og skær i ønskede stykker.
  4. Pakkes og holdes på køl i optil 4 dage og i fryseren i op til 3 måneder.
  5. VARIATION 1: Tilsæt en håndful sultana rosiner og fintrevet appelsinskal
  6. VARIATION 2: Tilsæt 2 spsk. Peanutbutter og 2 spsk. Chokolade knapper.
  7. VARIATION 3: Undlad sukker og tilsæt skåret skinke og 50 g revet parmesanost.