Risottofad med kylling

16x9
Risottofad med kylling Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE
  2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  3. Pil og skær løg i både. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Rens champignon, og skær dem i skiver.
  4. Læg løg, hvidløg og champignon i et stort ovnfast fad, og vend det i olien. Tilføj timian, salt og peber.
  5. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, indtil svampene begynder at blive gyldne.
  6. Riv parmesanen fint. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt revet parmesan, ris, bouillon og hvidvin, og rør rundt. Drys en smule olivenolie, salt og peber over kyllingestykkerne. Fordel dem over risottoen.
  7. Sæt fadet i ovnen i cirka 30 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og risene er møre.
  8. Drys med friskrevet parmesan og timian, og servér.