Livsstil

Rødbederøsti med peberrodsdressing

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. PEBERRODSDRESSING: Hæld kogende vand over solsikkekernerne, og lad dem trække i cirka 30 minutter.
  2. RØDBEDERØSTI: Kom revet rødbede, kartoffel og løg i en skål, og vend det med salt og peber.
  3. Vend til sidst kikærtemelet i, og fordel det grundigt. Brug gerne hænderne, da det får det til at hænge bedre sammen.
  4. Form 8 røsti, og varm en pande med olie op til medium varme.
  5. Steg 4 ad gangen i cirka 5-6 minutter på begge sider.
  6. PEBERRODSDRESSING: Hæld vandet fra solsikkekernerne, og kasser det.
  7. Kom alle ingredienser til dressingen i en blender, og blend det helt jævnt og cremet. Smag til med salt.
  8. Server rødbederøsti med peberrodsdressing, og pynt eventuelt med dild og kapers.