Livsstil

Rødbedesuppe med ingefær og lime

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
5 min + 15 min

Tilberedning

  1. Stil en stor suppegryde over medium høj varme.
  2. Tilsæt olivenolie og hakkede løg, og steg, indtil løgene begynder at brune og bliver gennemsigtige, og rør af og til.
  3. Tilsæt rødbeder, grøntsagsbouillon, æblecidereddike, hvidløg, ingefær, stødt koriander, stødt spidskommen, sort peber og salt.
  4. Dæk gryden til, og bring det i kog, indtil rødbederne er gaffelmøre, 10-15 minutter.
  5. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmælk, og blend suppen med en stavblender, indtil den er glat og cremet. ELLER blend suppen i portioner i en kraftig blender, indtil den er glat.
  6. Smag til, og juster salt/peber som du vil.
  7. Server suppen i skåle for eksempel med rødbedeboller til og drysset med ristede græskarkerner.