Røget pebermakrel med sennepsmayonnaise og syltede perleløg
af Jesper Panorama Pedersen
Røget Pebermakrel med sennepsmayonnaise, syltede perleløg. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
20 min + 15 min
Tilberedning
SYLTEDE PERLELØG: Ingredienserne hældes sammen i en gryde. Lagen koges, til sukkeret er opløst og afkøles derefter. Pil løgene, og skær top og bund af. Skær løgene i både, og læg dem i lagen i mindst fire timer. Derefter er de klar til brug.
RØGET PEBERMARKEL MED SENNEPSMAYONNAISE: Smør rugbrødet med smør.
Skindet tages af makrelfileten. Hvis der er lidt mørkt kød på skindsiden, så fjernes det let med en kniv.
Skyl salaten. Pluk frisesalaten i små stykker, og dup den tør. Derefter anrettes det på brødet, så hele brødet er dækket.
Læg cirka en halv makrelfilet på brødet, så brødet og salaten er dækket.
Derpå lægges fem dutter af sennepsmayonnaisen. Så lægges en skal af perleløget i mayonnaisen.