Roti

16x9
Pers.
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: I en mellemstor skål røres mel, salt, vand og olie sammen til dej. Dejen skal være smidig. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis den er for tør.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord. Ælt, til den er glat og smidig. Det tager cirka 10 minutter.
  3. Del dejen i 12 lige store dele, form dem til kugler, og dæk med et fugtigt klæde. Tryk kuglerne ud med håndfladen, og brug derefter en kagerulle til at rulle hvert stykke ud til en cirkel på 12-15 centimeter i diameter.
  4. Forvarm en tør stegepande ved medium varme. Steg rotierne i 1 minut, før de vendes. Gentag på den anden side. Rotierne skal have nogle mørkebrune pletter, når de er færdige.
  5. Kom ghee på rotierne, og server dem varme. TIP: Du kan også bruge andre slags mel, afhængigt af hvad du foretrækker.