Salade Chèvre Chaud

16x9
Salade Chèvre Chaud Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min + 15 min

Tilberedning

  1. URTEOLIE: Hak urter fint, og bland med citronskal, presset hvidløg og olivenolie. Giv et nip salt og peber.
  2. SYLTEDE VALNØDDER OG ROSINER: Kog valnødderne op i koldt vand, og kassér vandet. Kog sukker og balsamico sammen med valnødderne og rosinerne. Køl ned inden servering.
  3. VINAIGRETTE: Sennep, salt, eddike og honning røres sammen. Tilsæt olie lidt ad gangen, til det bliver en homogen masse. Tilsæt eventuelt lidt vand, hvis vinaigretten ønskes lidt tyndere.
  4. SALADE CHÉVRE CHAUD: Smør brødet med urteolie.
  5. Læg gedeosten på det smurte brød, og gratinér i ovnen ved 200 grader, til den er gylden.
  6. Marinér salat med vinaigrette, og læg et par skefulde syltede valnødder og rosiner på salaten.
  7. Serveres med gedeost og drysset med en smule persille.