Salat med bagte rabarber og mormordressing

16x9
Emma Martinys salat med bagte rabarber og mormordressing. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Rens rabarberne, og skær dem i skrå skiver. Placér skiverne på bagepladen, og vend dem i olivenolie og honning.
  3. Drys let med salt, og bag rabarberskiverne i ovnen i 10 minutter, til de er møre. Lad skiverne køle af.
  4. Rist hasselnødderne fem minutter i ovnen på en beklædt bageplade, indtil de bliver gyldne, og skallerne løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et viskestykke, så skallerne frigøres fra nødderne. Kassér skallerne, og hak nødderne meget groft, så de fleste blot lige halveres.
  5. Skyl og tør salaten, og skær hovederne i brede bånd. Fordel hjertesalaten i en salatskål.
  6. Rør ingredienserne til mormordressing sammen, smag til, og dryp den over salaten.
  7. Fordel bagte rabarber og hasselnødder på toppen, og servér.