Livsstil

Saltimbocca med artiskok, citron og persille

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
90 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE - SALTIMBOCCA: Kalveschnitzlerne bankes flade mellem to stykker film og skæres i to så man har otte tynde bøffer.
  2. To blade salvie lægges på hvert stykke, og der krydres med peber. Skinken lægges på, hvorefter der bankes let, så skinken sidder fast.
  3. Steg i smør og olie med skinkesiden ned af i cirka et minut. Derefter steges den anden side i tre til fire minutter.
  4. ARTISKOKSAUCE: Artiskokken skæres, så der kun er hovedet (hjertet) tilbage, og derefter steges/confiteres det ved svag varme i olivenolien i cirka 20 minutter eller til de er møre.
  5. Resten af ingredienserne vendes i, og saucen smages til. Server den med saltimboccaen.
  6. ARTISKOKSNACK: Artiskokkerne koges i rigeligt saltet vand sammen med citron i cirka 20 minutter og serveres som snack med mayonnaise.