Laksesashimi med kålsalat & jordskok blinis

16x9
Sashimi laks med kålsalat & jordskok blinis. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. LAKSESASHIMI: Skær laksefileten i tynde skiver, og sæt på køl indtil servering.
  2. DRESSING: Alle ingredienserne blandes, og der smages til. Den skal være frisk, salt og skarp.
  3. JORDSKOK BLINIS: Bland mel, salt og bagepulver sammen.
  4. Derefter piskes æg og mælk i, massen skal være tyktflydende.
  5. Vend jordskokkerne i, og steg små pandekager i smørret. Serveres lune.
  6. SESANMAYONNAISE: Stavblend æggeblommer, salt og citronsaft, til massen er tyk, tilsæt olien lidt af gangen.
  7. Ingefær og sesamolie tilsættes til sidst, og der smages til. Skal være fed og lækker.
  8. KÅLSALAT: Skær kålen så tyndt som muligt, og vend dressingen i lige inden servering. Grønkålen skæres i flotte blade og friteres kort i varm olie til de sprøde. Dryp af på køkkenrulle.
  9. Velbekomme!