Laksesashimi med kålsalat & jordskok blinis

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 60 min
Tilberedning
- LAKSESASHIMI: Skær laksefileten i tynde skiver, og sæt på køl indtil servering.
- DRESSING: Alle ingredienserne blandes, og der smages til. Den skal være frisk, salt og skarp.
- JORDSKOK BLINIS: Bland mel, salt og bagepulver sammen.
- Derefter piskes æg og mælk i, massen skal være tyktflydende.
- Vend jordskokkerne i, og steg små pandekager i smørret. Serveres lune.
- SESANMAYONNAISE: Stavblend æggeblommer, salt og citronsaft, til massen er tyk, tilsæt olien lidt af gangen.
- Ingefær og sesamolie tilsættes til sidst, og der smages til. Skal være fed og lækker.
- KÅLSALAT: Skær kålen så tyndt som muligt, og vend dressingen i lige inden servering. Grønkålen skæres i flotte blade og friteres kort i varm olie til de sprøde. Dryp af på køkkenrulle.
- Velbekomme!