- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 25 min
Tilberedning
- SELLERIBØFFER: Skær skrællen af sellerien, og kassér den. Skær fire tykke skiver af sellerien.
- Ender kan bruges til mos eller steges med på siden som tilbehør. Dup dem tørre, og vend dem i mel, pisket æg og rasp.
- Steg dem gyldne og gennemstegte ved middelvarme i olie på en pande.
- Steg dem ikke for hurtigt, så når de ikke at blive møre, men stille og roligt til de er smukt gyldne og møre. Krydr med salt.
- TATARSAUCE: Rør en dressing af mayonnaise, hakkede kapers, hakkede cornichoner, purløg, eddike og lidt tabasco. Smag til med salt.
- SERVERING: Pluk salaten, skær løget i skiver, varm bollerne, flæk dem og smør dem med tartarsauce.
- Fyld dem med salat, løg, selleribøf og mere tartarsauce. Servér straks.