Livsstil

Selleriburger med tartatsauce

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. SELLERIBØFFER: Skær skrællen af sellerien, og kassér den. Skær fire tykke skiver af sellerien.
  2. Ender kan bruges til mos eller steges med på siden som tilbehør. Dup dem tørre, og vend dem i mel, pisket æg og rasp.
  3. Steg dem gyldne og gennemstegte ved middelvarme i olie på en pande.
  4. Steg dem ikke for hurtigt, så når de ikke at blive møre, men stille og roligt til de er smukt gyldne og møre. Krydr med salt.
  5. TATARSAUCE: Rør en dressing af mayonnaise, hakkede kapers, hakkede cornichoner, purløg, eddike og lidt tabasco. Smag til med salt.
  6. SERVERING: Pluk salaten, skær løget i skiver, varm bollerne, flæk dem og smør dem med tartarsauce.
  7. Fyld dem med salat, løg, selleribøf og mere tartarsauce. Servér straks.