Shakshuka med spinat

16x9
Shakshuka med spinat. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
1 min + 30 min

Tilberedning

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Skær peberfrugt, gulerod og squash i små tern.
  3. Svits alle grøntsagerne i et par minutter på en stor pande, med olivenolie på.
  4. Kom bouillon, hakkede tomater og krydderierne i, og lad det simre uden låg i cirka 20 minutter.
  5. Smag til med salt og krydderier.
  6. Tilsæt den friske spinat, og vend kort rundt til spinaten falder lidt sammen.
  7. Skub lidt af saucen til side med en ske, og slå æggene ud i hullerne.
  8. Kom låget på, og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
  9. Server med friske koriander og smuldret feta på toppen og med brød til.