Skindstegt fjæsing

16x9
Skindstegt fjæsing Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. FJÆSING: Fileterne ridses i skindet og saltes let.
  2. De steges hård på en rygende varm pande.
  3. BASILIKUMSMAYONNAISE: Blend basilikum, hvidløg og skallen af citronen med olien og rør det forsigtigt i mayonnaisen.
  4. Lad det stå i 20 minutter og smag til. Den skal være frisk.
  5. BAGTE SØDE KARTOFLER: Kartoflerne vaskes grundigt og skæres i 4 dele. Rødløg skrælles og skæres i kvarte.
  6. De lægges på bagepapir på bageplade og krydres med de resterende ingredienser.
  7. De bages i cirka 20-25 minutter ved 200 grader. De skal være gyldne og bløde. Drys eventuelt med en smule salt inden servering.
  8. GRILLET SPIDSKÅL: Skær kålen i 4 stykker og skyl grundigt.
  9. Lad det tørre og grill det på en varm grillpande. Smag til med salt, peber og citron.