Skindstegt sandart med squash-pasta og dødstrompetsvampe

16x9
Skindstegt sandart med squash-pasta og dødstrompetsvampe. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Tænd en dyb pande på medium varme.
  2. Skræl squashen i tynde strimler med et julienneskræller.
  3. Skyl trompetsvampene i koldt vand, og dryp dem af på papir.
  4. Hak skalotteløg, saltede citroner & purløg.
  5. Sautér spinat på en varm pande med olie & tilsæt hvidløg. Når spinaten er faldet sammen fjernes det fra panden.
  6. Blend tahin med spinaten, persillen, citrontimian, og smag vinaigretten til med salt
  7. I samme varme pande steges sandarten med olie og med skindsiden nedad. Tilsæt en skefuld med smør, og tilføj trompetsvampene. Fisken vendes på panden og steges færdig.
  8. Fjern sandarten fra panden, og lad den trække færdig. I mellemtiden tilføjes squash, skalotteløg og saltede citronskal på panden og sauteres med svampene i 5 minutter.
  9. Anret pastaen på en tallerken med fisken, hæld tahinvinaigretten ud over, og riv en fast ost udover sammen med nigellafrø. Serveres varm eller lun.