Sliders med cornflakes-paneret kylling og løg/tomat-kompot

16x9
Sliders med cornflakes paneret kylling og løg/tomat kompot Foto: TV 2

Tilberedning

  1. KOMPOT – FREMGANGSMÅDE: Løg skrælles fra de yderste lag, halveres og snittes fint.
  2. Smør kommes i en gryde, og løgene kommes i – steg dem til bløde løg.
  3. Halver tomaterne, og pres saften ned til løgene, og lad det karamellisere, så væsken næsten er forsvundet.
  4. Snit tomaterne fint – når løgne er bløde, og tomatsaften næsten er forsvundet, kommes tomatstykkerne i og koges i cirka fire minutter, til det hele er en lækker cremet kompot.
  5. Smag til med balsamico, salt og peber.
  6. CORNFLAKES-KYLLING: Cornflakes knuses groft, og æggene slås ud og piskes.
  7. Kyllingen skæres i cirka en halv centimeters tykkelse og krydres herefter med salt og peber.
  8. Bland kyllingen med æg og cornflakes, og friter den helt sprød i cirka 3 minutter ved 180 grader.