- Sværhedsgrad
- Let
- Personer
- 4
- Tid
- 15 min + 10 min
Tilberedning
- SMØRSTEGT FRANSKBRØD MED FRISKE HVIDE ASPARGES: Smøret og olien blandes på panden og bruses af.
- Bræk enderne af aspargeserne.
- Skræl aspargerne med en tynd skræller fra lige under hovedet.
- Blanchér aspargesen i let saltet vand i ét til halvandet minut.
- Bland ingredienserne sammen til mayonnaisen og fyld i en sprøjtepose.
- Hak bladene af den bredbladet persille fint.
- Skyl salaten. Pluk frisesalaten i små stykker, og dup den tør.
- Derefter anrettes det på brødet, så hele brødet er dækket.
- Læg derefter halve asparges på brødet, til hele brødet er fyldt.
- Læg derefter seks dutter af mayonnaisen fordelt over aspargeserne.
- Læg rejerne oven på.
- Drys persillen over aspargesen og rejerne, og riv lidt skal fra citronen.