Mad

Smørstegt franskbrød med friske hvide asparges

Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
15 min + 10 min

Tilberedning

  1. SMØRSTEGT FRANSKBRØD MED FRISKE HVIDE ASPARGES: Smøret og olien blandes på panden og bruses af.
  2. Bræk enderne af aspargeserne.
  3. Skræl aspargerne med en tynd skræller fra lige under hovedet.
  4. Blanchér aspargesen i let saltet vand i ét til halvandet minut.
  5. Bland ingredienserne sammen til mayonnaisen og fyld i en sprøjtepose.
  6. Hak bladene af den bredbladet persille fint.
  7. Skyl salaten. Pluk frisesalaten i små stykker, og dup den tør.
  8. Derefter anrettes det på brødet, så hele brødet er dækket.
  9. Læg derefter halve asparges på brødet, til hele brødet er fyldt.
  10. Læg derefter seks dutter af mayonnaisen fordelt over aspargeserne.
  11. Læg rejerne oven på.
  12. Drys persillen over aspargesen og rejerne, og riv lidt skal fra citronen.