Sommerpighvar med enebærstegt salami og salturt

16x9
Sommerpighvar med enebærstegt salami og salturt Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
2
Tid
30 min + 30 min

Tilberedning

  1. Fisken skæres ud i filet og deles igen i mindre stykker. Stykkerne lægges fint på et stykke bagepapir og et stykke sølvpapir.
  2. Kom revet citron, most, lidt friske krydderurter, salt og peber oven på, og luk sølvpapiret til en lille pakke.
  3. Grill eller bag i en ovn i 15 minutter.
  4. Salami skæres i tern og steges sprødt på en pande i 3-5 minutter.
  5. Krydderurter plukkes og lægges i bunden af en tallerken som en cirkel. Kom citronsaft over.
  6. I midten stilles pakken. Salturt og de sprøde salamitern fordeles rundt på urterne. Pynt med tynde, fine løgringe vendt med eddike.