Sommersalat med jordbær og basilikum

16x9
Lasse Skjønning Andersens sommersalat med jordbær og basilikum. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. SOMMERSALAT MED JORDBÆR OG BASILIKUM: Tænd ovnen på 200 grader. Skær løg i løgringe, og vend med lidt olivenolie og salt og peber. Fordel jævnt på en bageplade, og bag i 20 minutter, eller indtil de er møre og karamelliserer lidt.
  2. Rist pinjekernerne på panden, indtil de bliver gyldenbrune.
  3. I mellemtiden: Skyl jordbær, fjern stilken, og skær i halve- eller kvarte afhængig af størrelsen.
  4. Halver cherrytomaterne, pluk basilikumsbladene, og skær fetaosten i tern.
  5. Vend alle ingredienserne sammen, og nyd salaten til for eksempel kylling, en bøf eller andet godt fra grillen.