Spaghettini con le Cozze – en ægte pastaklassiker

16x9
Spaghettini con le Cozze Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. SPAGHETTI CON LE COZZE: Klargør dine muslinger. Skær rødløg i små tern, og snit hvidløget i tynde skiver.
  2. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog til pastaen.
  3. Kog pastaen, indtil den er "al dente" – den skal stadig have bid.
  4. Mens pastaen koger, tager du en anden gryde, hvori du først svitser rødløg og hvidløg i olien. Efter cirka 2 minutter tilsætter du muslingerne og peperoncino.
  5. Lad muslingerne åbne sig let, inden du kommer hvidvinen i, og lad så muslingerne dampe yderligere 5 minutter.
  6. Smag suppevæsken til med salt og peber, drys med persille, og vend så til sidst den færdigkogte pasta over i gryden med muslingerne.
  7. Vend det hele godt sammen, og giv retten et ordentlig vrid saft og lidt fintrevet skal fra citronen. Buon appetito – superenkelt og møghamrende lækkert!
  8. TIP: Brug en god italiensk hvidvin på Pinot Grigio med fremtrædende syre i tilberedningen af denne ret - og nyd endelig resten til måltidet!