Spidskål med svampe og grape

16x9
Spidskål med svampe og grape. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
30 min

Tilberedning

  1. SPIDSKÅL: Spidskålen vaskes.
  2. Del spidskålen i 4 kvarte dele. (Skær på langs).
  3. Hak løg, hvidløg og chili.
  4. Steg spidskålen i olie og husk godt med salt og når de har fået godt med farve, kommes smør, løg, hvidløg og chili på panden med spidskåenl. Steg 5 min. mere til spidskålen er mør, men stadig med sprødhed.
  5. SVAMPE: Riv østershatten fra hinanden.
  6. Steg dem i olie ved middel varme.
  7. Kom smør på panden efterfølgende.
  8. Kom salt på.
  9. Drys med grofthakket salvie.
  10. GRAPE: Skær de to ender på grapen af. (Toppen og bunden).
  11. Sæt grapen på den ene flade side og skær skrællen af.
  12. Skær grapen ud.
  13. ANRETNING: Kom 1 portion kål på en tallerken.
  14. Smør sennep på den ene side.
  15. Kom kapers og karse tilfældigt udover det kålen.
  16. Kom også grape oven på spidskålen.
  17. Riv peberrod udover.
  18. Læg svampene i en skål ved siden af.