Spinatpakker

16x9
Spinatpakker. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 30 min

Tilberedning

  1. DEJ: Opløs gæren i vandet.
  2. Tilsæt sukker, salt og olie.
  3. Tilsæt mel og ælt sammen med hænderne til en fast dej.
  4. Kom dejen i en skål, og dæk med film.
  5. Lad dejen hvile på køkkenbordet i 30 minutter.
  6. Rul dejen ud til et par millimeter tykkelse.
  7. Stik dem ud med en udstikker på otte centimeter (alternativt kan du bruge et glas eller bare skære i firkanter).
  8. Kom en spiseske fyld på midten af cirklen, og pres dem sammen så du får tre kanter.
  9. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og pensel med æg og drys med for eksempel sesamfrø.
  10. Bag dem i cirka ti minutter ved 180 grader. Se til dem undervejs.
  11. FYLD: Hak løg og hvidløg fint.
  12. Hak spinaten groft.
  13. Steg løg og hvidløg på en pande med olie.
  14. Tilsæt spinat, og vend kort sammen til spinaten falder sammen.
  15. Smuldre fetaen i blandingen, og smag til med salt og peber.