Spinatsnegle

16x9
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. Finthakket løg steges ved middel varme i lidt olie. Løget skal ikke tage farve.
  2. Når løgternene er blevet let gennemsigtige, tilsættes de vaskede spinatblade lidt ad gangen.
  3. Spinatbladene steges møre og smages til med hvidløg, balsamicoeddike, salt og peber.
  4. Tilsæt fløde, lad det koge ind, og stil til afkølning.
  5. Rul butterdejen ud, fordel spinaten herpå og herefter fetaosten i to rækker med lidt mellemrum.
  6. Rul dejen sammen, og skær den i skiver i passende størrelser.
  7. Smør en muffinform med smeltet smør og læg spinatsneglene i hullerne.
  8. Bag sneglene ved 200 grader i cirka 15 minutter eller indtil til toppen af dejen har fået en pæn farve.