Sprøde, flækkede majskolber med spicy marinade

16x9
Karoline Triers sprøde, flækkede majskolber med spicy marinade. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
30 min + 30 min

Tilberedning

  1. SPICY MARINADE: Hak hvidløget fint. Bland med røget paprika, olie og soya.
  2. SPRØDE FLÆKKEDE MAJS: Pil bladene af majsene, og skær enden af, så majsen kan stå på den.
  3. Skær den igennem på den lange led. Læg den på skærefladen, og flæk den igen på den lange led, så den bliver delt i kvarte.
  4. Kom majsstykkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl med marinaden.
  5. Bag dem ved 225 grader i cirka 15 minutter, indtil de er godt brune og sprøde. Pensl eventuelt igen med den resterende marinade, når de kommer ud af ovnen.
  6. Server med hakket persille, citronskal, mayonnaise og eventuelt ost.