Sprøde små artiskokker med lagret balsamico-eddike

16x9
Grad
Mellem
Pers.
8

Tilberedning

  1. Varm olien i en stor stegepande ved medium varme.
  2. Rengør artiskokker og skær dem i kvarte. Hæld på panden med 60 ml. vand samt salt og peber.
  3. Læg låg på panden og lad artiskokkerne blive møre cirka 8 minutter. Ryst panden indimellem.
  4. Tag låget af og kog videre i 8-10 minutter til alt vandet er fordampet og artiskokkerne begynder at brune med en sprød overflade.
  5. Tag artiskokkerne af varmen og læg op på et fad.
  6. Kom rosmarin og smør en stegepande. Rør jævnligt i cirka 4 minutter til smørret begynder at skumme og brunes.
  7. Tag panden af varmen og rør balsamico i det lune smør, og hæld det over artiskokkerne. Servér.