Sprøde vandbakkelser med craquelin, marinerede jordbær og fløde

- Grad
- Mellem
Tilberedning
- Craquelin: Bland alle ingredienserne sammen.
- Rul mellem bagerpapir til 2-3 mm. og frys.
- Skær i ønsket form og læg på choux før bagning.
- Vandbakkelse: Kog vand, mælk, salt, sukker og smør.
- Sigt melet.
- Rør melet i og fortsæt med at røre i panden, så noget af vandet fordamper.
- Tag dejen ud af varmen, afkøl lidt, og tilføj æggene et efter et.
- Forvarm ovnen til 250 grader.
- Sprøjt vandbakkelsesdejen på et bagepapir - 30 gr./stk.
- Skær craquelin ud i samme størrelse som vandbakkelserne og læg craquelinstykkerne på dejen.
- Sluk for ovnen og kom bagepladen med vandbakkelserne ind i ovnen. Luk for ovnen.
- Tænd ovnen igen på 180 grader, når vandbakkelserne er hævet og har taget lidt farve.
- Afslut bagning langsomt for at tørre vandbakkelserne ud.
- Creme: Kog fløden i en gryde med vanilje.
- Tilsæt de opblødte blade husblas og hæld det hele over i skålen med den hvide chokolade.
- Lad blandingen køle helt ned og dem pisk det til flødeskum.
- Marinerede jordbær: Skær jordbær i små stykker og læg dem i en skål.
- Bland vaniljekornene med sukker og kom over jordbærene.
- Tilsæt det hakkede mynte og revet citronskal og bland godt.
- Anretning: Skær toppen af vandbakkelserne og fyld bunden med de marinerede jordbær.
- Top med cremen og luk med toppen af vandbakkelsen.