Steak af kalv, lynstegte grøntsager og nødde-kål-salat

16x9
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
25 min

Tilberedning

  1. Steaks: Fyr op under en god støbejernspande, og kom lidt olivenolie på. Når panden er varm, kommes bøfferne på, og steges cirka 1 minut på hver side, afhængig af tykkelse, hvorefter bøfferne tages af varmen.
  2. Lynstegte grøntsager: Brug den samme pande, som kødet blev stegt på. Fyr godt op for varmen, og kom lidt olie på panden igen.
  3. Tilsæt de ordnede champignoner, gulerødder, rødbeder og bønnespirer sammen med hvidløg og soja. Skru ned for varmen, og vend bøfferne op i grøntsagerne - smag til med salt og peber.
  4. Bagt nødde-kål: Kål flækkes, brunes af, og kommes ind i ovnen i cirka 10 minutter ved 200 grader. Når kålen er færdig, tages det ud, og er klar til servering, med et drys nødder over.
  5. Servér steaks med de lynstegte grøntsager og bagt nødde-kål til - velbekomme.