Stegt chorizopĂžlse med stegte kammuslinger og wasabimayonnaise

16x9
Stegt chorizopĂžlse med stegte kammuslinger og wasabi-mayonnaise Foto: TV 2

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: SkĂŠr chorizoen ud, sĂ„ skiverne er pĂ„ stĂžrrelse med en tokrone. Steg chorizoen pĂ„ en pande uden fedtstof – der kommer rigeligt fedtstof fra pĂžlsen.
  2. Kammuslingerne steges af pÄ begge sider og krydres med salt.
  3. Æggeblommer kommes i en skĂ„l med salt, peber og eddike og piskes sammen. Kom stille og roligt en tynd strĂ„le olie i, mens du pisker det hele sammen.
  4. Smag til med wasabi efter temperament, nÄr mayonnaisen er tyk.
  5. Kom skiftevis kammusling og chorizo pÄ et grillspyd, og top det af med wasabimayonnaise, karse og blomster.