FREMGANGSMÅDE: Sautér løg og hvidløg af i lidt olie sammen med korianderfrø og piment. Tilsæt limeskal og hvidvinen samt olie og eddike. Lad det koge op, og sluk så for varmen.
Snit resten af grøntsagerne i små stykker.
Steg alle grøntsagerne af i lidt olivenolie, og kom al lagen over. Lad det marinere, mens fisken steges.
Fileter fisken, hvis ikke fiskehandleren har gjort det for dig. Del dem i portionsstykker.
Sørg for, at alle ben er væk, inden du steger dem.
På en middelvarm pande med lidt olie lægger du ét stykke fisk på ad gangen på skindsiden, og lige inden den når at trække sig sammen på grund af varmen, presser du hårdt ned med en palet, så den er helt plan på panden. Lad den stege, til du kun har ganske lidt råt kød på toppen, hvorefter du vender den helt kort. På den her måde får du det flotteste og mest sprøde skind, uden at fisken bliver tør. Krydr med lidt salt.
Når alle fiskestykkerne er stegt, hakker du korianderen, og vender den sammen med de syltede grøntsager, hvorefter du hælder det hele over fisken.
Du kan spise det med det samme eller vente et par timer, til smagen er trukket ind i fisken.
Det hele kan sagtens gemmes i køleskabet et par dage og spises senere. Det er det, retten er tænkt til oprindeligt.