Stegt kylling med bagte r√łdbeder og gr√łnk√•lssalat med √¶bler

Grad
Mellem
Pers.
2

Tilberedning

  1. R√łdbederne skylles, drysses med salt og pakkes ind i stanniol.
  2. Bag r√łdbederne i ovn i cirka 1¬Ĺ time ved 180 grader.
  3. N√•r r√łdbederne er k√łlet lidt af, pilles skr√¶llen af, og r√łdbederne sk√¶res i grove stykker.
  4. Lun r√łdbedestykkerne i √¶blemost, som til sidst udg√łr saucen til retten.
  5. Kyllingen vendes i olie og drysses med salt og peber.
  6. Steg kyllingen i ovnen ved 180 grader i cirka 40 minutter.
  7. Gem stegevæsken fra kyllingen, og hæld ved kyllingen på tallerkenen ved servering.
  8. Gr√łnk√•len skylles grundigt, plukkes og vendes med salt, eddike, sennep og olie.
  9. Æblet skæres og vendes i til sidst.
  10. Tilsæt saltede kerner.
  11. Kyllingen deles i bryst og lår, en af delene kan gemmes til dagen efter.
  12. Kylling anrettes p√• tallerken og serveres med glaserede r√łdbeder og salat.