Stracciatella-lagkage

16x9
Stracciatella-lagkage. Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
10
Tid
50 min + 2880 min

Tilberedning

  1. NØDDEBUND: Pisk æggehvider og sukker i ca. 10 min.
  2. I en skål blandes mandelmel og flormelis .
  3. Tilføj alle de tørre ingredienser til æggehvider og bland godt sammen
  4. Tilføj alle de tørre ingredienser til æggehvider og bland godt sammen
  5. Læg chokolade i en skål
  6. Smelt det i mikrobølgeovnen eller i en ben marie
  7. Læg et plastikark på bordet og hæld 100 gr. chokolade over
  8. Placer nu et andet ark på toppen, og spred chokoladen så tyndt ud, som du kan, med en kagerulle
  9. Klip plastikarkene med chokoladen i den form, du ønsker og frys dem ned i 20 min.
  10. Vi bruger de tynde chokoladestykker mellem moussen, så vi kan skabe stracciatella-effekten
  11. LET HVIDE CHOKOLADE MOUSSE: Læg chokoladen i en skål og smelt den i mikroovnen
  12. Kog mælken og te i 5 minutter, tilsæt gelatine og bland den godt.
  13. Sigt blandingen og hæld den over det smeltede chokolade
  14. Lad blandingen køle nede ved 38 ° C, og tilsæt flødeskum
  15. Moussen hældes lidt af gangen i formene, og derefter tilsættes stykker af de tynde frosne chokoladestykker
  16. Gentag flere gange og til sidst tilsættes nøddebunden. Frys kagerne ned i min 5 timer